Cégünk

A Garden Product Kft. több, mint 20 éve foglalkozik hintaágyak gyártásával, mára vezető gyártóvá vált.

A cég közel 10.000 m2-es egri telephelyén acélcsövekből készíti különböző méretű hintaágyait. A hintaágyak tervezésénél a legfontosabb szempont a biztonság és a minőség volt.

A cég arra törekszik, hogy az itt készült hintaágyak minősége mindenben megfeleljen a hazai és külföldi igényeknek.

Ennek érdekében  a gyártás során kizárólag EU származású alapanyagokat használ fel, a felületkezelés pedig nehézfémmentes kültéri porral történik.

Mérnökeink azon dolgoznak, hogy a cég termékei minél hosszabb ideig nyújtsanak örömet a vásárlóknak.

A hintaágyak kartondobozba csomagolva, szerelési útmutatóval ellátva kerülnek forgalomba, az alkatrész utánpótlás folyamatosan biztosított minden terméknél.

A hintaágyak különböző méretben és kivitelben készülnek az alábbiak szerint:

A standard hintaágyak - Classic, Sofia - 170 cm hosszú ülőfelülettel, dönthető, hegesztett zártszelvénnyel rögzített háttámlával és üléskerettel rendelkeznek, különböző típusú párnákkal variálhatók.

Luxus kategóriában a vásárlók által legkedveltebb Exclusive hintaágyat gyártjuk, mely már magasított dönthető háttámlás, szintén zártszelvénnyel erősített gondolával, 180 cm ülőfelület hosszal, normál és extra minőségű párnákkal.

Cégünk a hintaágy gyártás mellett csőhajlítással, csőszűkítéssel és elektrosztatikus porszórással is foglalkozik, külső megbízásokat is vállal.

További információk:

  • hintaágyak,párnák : 06-20-262-2893
  • csőhajlítás, -szűkítés, porszórás : 06-20-352-8336

Tekintse meg bemutatkozó videónkat.

JoomSpirit
Hintaágy rendelés
GardenProduct FaceBook